Forum Farge 2016 – invitasjon til bidrag/presentasjoner

Eye LogoForum Farge har sitt årsmøte og -konferanse 2016 den 14. mars på Høgskolen i Sørøst-Norge på Kongsberg.

Forum Farges årskonferanse er et glimrende anledning til å møte fargeforskere, kunstnere, designere, interiørarkitekter og fargeentusjaster. Årskonferansen samler alle interesserte i farger uansett profesjon; den gir anledning til å høre på innholdsrike foredrag, få ny innsikt i fargerelaterte problemstillinger, diskutere, og utvide nettverk.

Studenter og Forum Farge medlemmer som ønsker å presentere sitt arbeid er velkommen til å sende en kortfattig beskrivelse, sammendrag, maks. 300 ord. Akseptert arbeidet vil kunne bli presentert som et muntlig innlegg på konferansen (10 min.). Bidragene behøver ikke å være publiserbare, og kan også ha vært nylig presentert i andre sammenhenger.

Sammendrag skal sendes til post@forumfarge.no

Viktige datoer:
Frist for innsendelse av sammendrag: 14. Februar
Tilbakemelding: 28. Februar

Forum Farge 2016 – Årsmøte og fargeseminar på Kongsberg

FEye Logoorum Farge 2016 holdes i Kongberg 14. mars ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Tema for Forum Farge 2016 er «Øye, farge, lys og opplevelse». Det blir mange spennende foredrag fra blant annet Prof. Rigmor Baraas og Ulf Klaren, Karin Fridell Anter og Svante Pettersson. Vi håper at mange kan ta turen til Kongsberg. Les mer her.