Forum Farge 2017 – årsmøte og konferanse

FORUM FARGE arrangerer sitt årlige seminar med årsmøte 21. mars, denne gangen på Arkitekthøgskolen i Oslo. Hold av dagen!

Vi har gleden av å presentere Jean- Philippe Lenclos som keynote, fransk kolorist, designer, lærer, forsker og maler. Jean-Philippe Lenclos er, og har vært lenge, et ikon og en sentral skikkelse på den internasjonale fargearenaen.

I tillegg vil sivilarkitekt Svein Skipnes snakke om sin fine tilnærming til fargebruk i arkitekturen. Tekstilkunstner/designer Kiyoshi Yamamoto presenterer sitt innovative arbeid innenfor ulike materialiteter, med vekt på utsmykkinger og masterstudent i møbel og rom ved UIB, fakultet for kunst, musikk og design. Sarah Leszinsky, forteller om prosjektet ”Beyond trends”, farger for Hurtigruta. Ellers håper vi at Jotun vil bidra med nytt om sitt  arbeid innenfor bærekraftig malingsproduksjon.

Vi inviterer også etter innspill fra 3 unge lovende som kan presentere pågående eller aktuelle prosjekter i løpet av 3×10 minutter. Begrepet unge lovende er relativt tøyelig. Invitasjon kommer senere.

Mer informasjon finnes på konferanse siden – klikk her!